Tervetuloa Ympäristöterveyden Asiantuntijoiden nettisivuille!

Ympäristöterveyden Asiantuntijat ry:n jäsenet ovat ympäristöterveydenhuollon ammattilaisia ja alan vaikuttajia. Annamme lausuntoja lainsäädännön muutoksista, valvontaohjelmista ja muista alaan liittyvistä ohjeista ja suunnitelmista.

Yhdistyksellä on edustuksia useissa valtakunnallisissa työ- ja suunnitteluryhmissä ja teemme laajasti yhteistyötä ympäristöterveydenhuollon keskeisten ministeriöiden ja keskusvirastojen kanssa. Näin olemme mukana kehittämässä ympäristöterveydenhuollon lainsäädäntöä, soveltamisohjeita ja niiden toteuttamista.

Olemme mukana järjestämässä alan koulutustilaisuuksia, joista merkittävin on Ympäristöterveydenhuollon valtakunnalliset opinto- ja neuvottelupäivät, joita on järjestetty jo vuodesta 1953 alkaen. Koulutuspäivät kokoavat yhteen ympäristöterveydenhuollon ammattilaiset kaikkialta Suomesta.

Yhdistys on mukana Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy:n julkaisemien Ympäristö ja Terveys-lehden että Elintarvike ja Terveys-lehden toiminnassa.

Toiminnassa mukana ollen vaikutat ympäristöterveydenhuollon toimintaan ja tulevaisuuteen.

Jäseneksi voit liittyä näiden nettisivujen "Liity jäseneksi" - linkin kautta. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 €/vuosi. Opiskelijajäsenmaksu on opiskeluajalta -50 % vuosittaisesta jäsenmaksusta.
facebook.png

Ympäristöterveyden Asiantuntijat ry:n jäsenenä voit liittyä yhdistyksemme jäsenille tarkoitettuun suljettuun facebook-ryhmään. Ryhmässä voit seurata ympäristöterveydenhuoltoon liittyviä keskusteluja, kommentoida lausunnolla olevia luonnoksia ja osallistua ryhmän keskusteluihin. FB-logoa klikkaamalla pääset FB-sivuillemme.